Nieuws

« Terug naar overzicht

Gedeeltelijke overname Deltics en Betagraphics

26 februari 2021

Op 26 februari hebben ondernemers en directieleden Eric van Otten en Rob Bultman een gedeelte van hun aandelen in hun IT-bedrijven Deltics en Betagraphics overgedragen aan twee Limburgse ondernemersfamilies, waaronder familie Beelen middels Rooth-Invest.

Deltics is de verbindende factor tussen IT, mensen en groei. De beste IT-oplossingen aanbieden is daarbij het belangrijkste streven. Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag-oplossingen; het werkveld van Deltics is heel breed. Deltics is een organisatie waarbij passie, kwaliteit en de professionaliteit voor onderscheidend vermogen zorgen. Ambitieus, betrokken en ondernemend, dat is wat Deltics is en wil blijven. Iedere dag weer. Meedenkend in oplossingen en producten, thuis in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo ondersteunen ze de innovatie en digitale ambities van hun klanten. Door de transparante werkwijze en bewezen kennis gaan deze klanten vaak langdurig met Deltics in zee.

Betagraphics is specialist in het adviseren over en het implementeren, onderhouden en beheren van technische documentmanagement oplossingen. Met ruim 35 jaar ervaring weet Betagraphics als geen ander wat de behoeften zijn op een engineering- of tekenkamer. Door nauw samen te werken met engineers, projectmanagers, asset managers en maintenance managers, spreken ze dezelfde taal en kennen deze werkgebieden voor Betagraphics geen geheimen meer.

Deltics Beta logo A2
Deltics illustration circle 1000

De Twentse inslag wordt gewaardeerd; zakelijk kan ook best gemoedelijk zijn. Deze laatste zin sluit naadloos aan bij de visie van Rooth-Invest en haar Limburgse partners. Gezamenlijk gaan alle partners er de komende jaren een succes van maken. Eric en Rob zijn zeer verheugd met deze gedeeltelijke overname en vinden het een fijne gedachte dat de toekomst van Deltics en Betagraphics daarmee is verzekerd. Beide heren zullen hun werkzaamheden de komende jaren voortzetten, wat maakt dat er op korte termijn niets verandert binnen de bedrijven.